RJsson

Vimmerby - det perfekta stället för den som vill vara ifred.
Med tanke på att de flesta i Vimmerby har obefintlig social kompetens och folk här är så väldigt obrydda om andra så torde Vimmerby vara den perfekta småstaden att bo i för den som vill vara ifred och som inte trivs med att vara sociala, eller som lider av social fobi.
 
Här får du verkligen vara ifred, och jag tror inte ens folk som är kriminellt belastade i staden skulle bry sig ens om du sa till dem: "Hej, kom gärna hem till mig och stjäl vad jag äger och har. Jag kommer inte att göra motstånd".
 
Vimmerby är en sådan lugn stad att tillochmed det fåtal kriminella som finns här är att betrakta som duvungar, om man jämför med kriminella i andra städer.
 
Vimmerby är också den perfekta staden för sig som vill sätta dig i respekt hos folk och känna dig som en kung. Folk här är livrädda för alla som sticker ut från svensson-mallen, och de vågar inte säga till personer de har ont av vad de tycker och tänker om dem, av rädsla för att "såra" dem. Vimmerbyborna lär vara det fegaste och räddaste folket i Sverige.Det enda de bryr sig om är att äta och dricka kaffe.Därför är det också lönsamt att starta cafe och restaurang i Vimmerby, för kunder lär du inte få ont om. Folkets liv i denna småstad går ut på att äta och stoppa i sig en massa mat, å så lite kaffe på det. Sedan är Vimmerby-bon nöjd och glad.